fbpx

UNDERVISNING

Program for Sæson 2021 – 2022 kommer snarest…

Velkommen til sæson 2020 – 2021

Ungdomsskolens program for sæson 2020 – 2021 er tilbud om gratis undervisning for alle unge fra 14 – 18 år (elever fra 7. klasse kan deltage på de hold der er markeret med *)

I år kan vi præsentere nye hold som surf, skateboard, bueskydning, skydning, en tur til Gorillapark, eller hvis du vil lidt længere væk, har vi som noget nyt, en påsketur til Budapest. Du vil naturligvis kunne få undervisning i de traditionelle ungdomsskolefag som fx sprog, spændende madlavning og motorlære eller deltage på weekendture og rejser til udlandet. Er du til action, har vi igen mountainbike, kitesurf og klatring i programmet.

Al undervisning er gratis for dig. Dog kan der forekomme udgifter ved materialer. Skal du med på en rejse, skal du selv betale rejseudgifter, mad og drikke. Skal du op til en prøve, koster det også lidt. Se nærmere under holdbeskrivelsen.

OBS – Corona. Som udgangspunkt starter holdene som beskrevet. Men Ungdomsskolen følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer ift. forsamlingsforbud og rejserestriktioner.

OBS – Hvis I har en god idé til et hold, som ikke er beskrevet i programmet, så kontakt os på ungdomsskolen@kerteminde.dk eller kontakt os på Facebook. Skriv også, hvis du og dine kammerater finder et hold i fx Kerteminde, som I kunne tænke jer at gå til i Langeskov. Er I nok, så vil vi gøre, hvad vi kan for at oprette et hold i nærheden af jer!

Ydermere vil ungdomsskolen gerne hjælpe forældre og skoler i kommunen med at arrangere skolerejser, ture mm.. forudsat at det drejer sig om undervisning. Ring eller skriv for yderligere info.

Vi glæder os til at se dig i Ungdomsskolen.

 

Bestyrelsesformand  Niels Erik Ilskov

Ungdomsskoleinspektør Søren Hansen

Praktiske oplysninger

Undervisning 

Når du er 14 år (fra 8. klasse) til du bliver 18 år, kan du gå til gratis undervisning i ungdomsskolen. Dog kan elever fra 7. klasse deltage på udvalgte hold. Disse hold er markeret med en *.

Du skal være opmærksom på, at der på nogle hold skal betales for selve prøven

fx. hvis du ønsker at tage et knallertkørekort, traktorkørekort, jagttegn samt speedbådskørekort.

På alle disse hold er der alderskrav, som skal være opfyldt, for at du kan deltage.

Hvis du fx. ønsker at tage et knallertkørekort skal du være fyldt 15 år senest d. 1. november 2018.

Betaling

Ungdomsskolens undervisning er GRATIS. Materialer er gratis i et rimeligt omfang. Du kan blive opkrævet for udgifter til materialer, hvis du laver specielle ting, som kræver dyre materialer.

Nogle hold koster et mindre beløb, som opkræves forud.

 

Tilmelding

Tilmeld dig via hjemmeside.

Vær opmærksom på at tilmeldingsfrist er individuelle for holdene.

Mødepligt

Du kan tilmelde dig lige så mange fag, du har lyst til OG KAN OVERKOMME AT PASSE. Vi forventer nemlig, at du kommer HVER gang, når du har meldt dig til et fag. Hvis du er forhindret, er det vigtigt, at du melder afbud til din lærer.

Start

De fleste hold starter i uge 43, medmindre andet er anført.

Du får en sms eller mail om det fag eller hold, du har tilmeldt dig er oprettet. Du kan ligeledes på ind på vores hjemmeside: www.kertemindeungdomsskole.dk

Rejser

Melder du dig til en rejse med ungdomsskolen, får du en indbydelse til en informationsaften, hvis der er nok tilmeldinger til at oprette et hold. Du skal nemlig selv være med til at planlægge turen. Du og dine forældre får en sang fra de varme lande om regler og planer mm.

OBS: Depositum skal betales senest som anført dato, – kontonummeret/mobilpay får du når du har tilmeldt dig.

Forsikring

Vær opmærksom på at der ikke længere er en kommunal ulykkesforsikring og ansvarsforsikring, der dækker dine aktiviteter i ungdomsskolen uanset om det er undervisning el. i klubberne. Familien skal selv sørge for en passende forsikringsdækning.

Fotografering og video

I forbindelse med Ungdomsskolens undervisning, koncerter, rejser og lign. bliver der taget billeder og video. Ungdomsskolen forholder sig ret til at bruge billeder/film på hjemmeside, facebook mm. Hvis du ikke ønsker at billeder og film af dig selv eller dit barn offentliggøres, skal du sende en mail til ungdomsskolen@kerteminde.dk